Sunt pensionar de grad III de invaliditate. Astăzi mi-a venit pensia de doua ori (o data mi-a adus-o poștașul și a doua oara mi s-a virat pe card conform cererii pe care am facut-o). Ce pot sa fac în situația asta? Pentru ca sunt bani ce nu mi se cuvine, i-as transfera înapoi de unde au venit, mai exact casa de pensii București. Voi ce ma sfătuiți sa fac (exclus sa cheltui banii și sa fac pușcărie pentru ~1200 de lei). Mulțumesc anticipat !
Daca sunteti proaspat pensionar si nu ati mai primit pensie , uitati-va in decizia de pensionare de la ce data sunteti in pensie , poate ati primit restanta pe posta , iar pensia primita in cont este pe luna septembrie . Daca nu e asa , e posibila o eroare a Casei de Pensii , si atunci , daca ati incasat intr-adevar bani necuveniti , cel mai bine este sa mergeti la caseria acesteia sa-i depuneti in numerar . Functionarele de acolo pot verifica pe loc ce s-a intamplat si veti avea o chitanta de depunere a banilor . Opinia mea e ca e de preferat plata prin caserie decat virarea banilor in cont .