avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Salut. Sunt pensionar de grad III de invaliditate. ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Salut. Sunt pensionar de grad III de invaliditate. Astăzi mi-a ...

Salut.

Sunt pensionar de grad III de invaliditate. Astăzi mi-a venit pensia de doua ori (o data mi-a adus-o poștașul și a doua oara mi s-a virat pe card conform cererii pe care am facut-o). Ce pot sa fac în situația asta? Pentru ca sunt bani ce nu mi se cuvine, i-as transfera înapoi de unde au venit, mai exact casa de pensii București. Voi ce ma sfătuiți sa fac (exclus sa cheltui banii și sa fac pușcărie pentru ~1200 de lei). Mulțumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 19:46, 12 Septembrie 2023
Daca sunteti proaspat pensionar si nu ati mai primit pensie , uitati-va in decizia de pensionare de la ce data sunteti in pensie , poate ati primit restanta pe posta , iar pensia primita in cont este pe luna septembrie . Daca nu e asa , e posibila o eroare a Casei de Pensii , si atunci , daca ati incasat intr-adevar bani necuveniti , cel mai bine este sa mergeti la caseria acesteia sa-i depuneti in numerar . Functionarele de acolo pot verifica pe loc ce s-a intamplat si veti avea o chitanta de depunere a banilor . Opinia mea e ca e de preferat plata prin caserie decat virarea banilor in cont .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suma de bani in cont din eroarea unui functionar bancar ferarri_enzo ferarri_enzo Buna ziua, nu stiu daca sectiunea aleasa pentru problema mea este corect aleasa, am studiat inainte si mi s-a parut ca aici ar fi! Caut un consultant care sa ... (vezi toată discuția)
Pensie boala+angajare la stat ionelachirvase ionelachirvase daca tatal meu este pensionat pe caz de boala se poate sa-i facem angajare ca insotitor pt o persoana cu handicap locomotor? multumesc (vezi toată discuția)
Dovada plata pensie alimentara SICLING SICLING Buna ziua, Ma intereseaza sa stiu care sunt dovezile acceptate de o instanta, pentru plata pensiei alimentare; mai precis: pana acum 1 an, se retinea ... (vezi toată discuția)