avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna seara!As vrea sa incarc o poza cu stagiul mei de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna seara!As vrea sa incarc o poza cu stagiul mei de cotizare ...

Buna seara!As vrea sa incarc o poza cu stagiul meu de cotizare pentru pensie, insa nu vad optiunea respectiva.Aveti idee cum trebuie procedat?
Ultima modificare: Marți, 12 Septembrie 2023
lllucci, utilizator
Cel mai recent răspuns: lllucci , utilizator 13:59, 30 Iunie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se pot incarca astfel de poze pe site... ce nelamurire aveti?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dati cat mai multe detatii/informatii si va lamurim.
S-a rezolvat.Multumesc.

lllucci a scris:

Buna seara!As vrea sa incarc o poza cu stagiul meu de cotizare pentru pensie, insa nu vad optiunea respectiva.Aveti idee cum trebuie procedat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde si cum chem in judecata persoana care a postat poze cu mine fara acordul meu? ZbarceaCristian ZbarceaCristian Buna seara, un individ anonim a postat pe site-ul lui poze cu mine de pe site-ul meu de socializare (facebo...) cand stau cu cutitul la gatul unui prieten ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ma numesc atomei elena sunt din barlad jud vaslui ,nascuta ... atomeielena atomeielena buna ziua ma numesc Atomei Elena sunt din barlad jud vaslui ,nascuta pe 21 12 1965 ,angajata din 27 11 1984,pana in prezent am 5 ani si 4 luni de grupa si ... (vezi toată discuția)
Listare din registrul de evidenta al salariatilor- reges Georgidani Georgidani As dori sa ma informati cum se listeaza din Reges, mi s-a cerut de la banca o copie si contabila societatii unde sunt angajata nu stie sa listeze, a putut doar ... (vezi toată discuția)