avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietate invecinata cu parau mic - drept de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietate invecinata cu parau mic - drept de utilizare

mai am 3m pana la un parau mic langa proprietatea mea, nu e al nimanui, ce pot pati daca imi mut gardul cu 3m mai aproape de parau si fac gazon?
Ultima modificare: Miercuri, 13 Septembrie 2023
bumbu100, utilizator
Cel mai recent răspuns: bumbu100 , utilizator 09:04, 13 Septembrie 2023
zona de langa parau nu este circulabila

ideea e ca malul s-a cam coborat prin erodare ca nivel, ar trebui sa il reamenajez, sa aduc pamant si sa aranjez

ma tem doar de vreo reclamatie, au ce sa-mi faca?

eventual nu fac deloc imprejmuire catre parau, doar il amenajez si pun gazon

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu primaria ContSters103590 ContSters103590 Buna ziua . Din cauza ploilor dese din ultima vreme am fost nevoit sa fac reparatii ale unui mal ale unei valcele pe o lungine de aprox 3 m ce desparte ... (vezi toată discuția)
Imobilizat in casa jaguarxkr jaguarxkr Buna ziua, in urma cu 2 saptamni o societate contractata de primarie a efectuat sapaturi pentru reteaua de canalizare. In urma acestor lucrari m-am trezit cu ... (vezi toată discuția)
Spatiul din jurul blocului crysty83 crysty83 locuiesc intr-un bloc P+4,la parter cum se iese din bloc in partea dreapta.Prin fata geamurilor mele este acea \"bordura de protectie a fundatiei blocului\" ... (vezi toată discuția)