avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Buna ziua, care poate fi motivul pentru care o firma ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Buna ziua, care poate fi motivul pentru care o firma care este ...

Buna ziua, care poate fi motivul pentru care o firma care este in lichidare, cu datorii , nu apare in BPI? Este vorba despre un dosar vechi de peste 10 ani. Va rog daca ma puteti ajuta cu un răspuns

Alte discuții în legătură

Falimentul este reversibil? OFICIU JURIDIC OFICIU JURIDIC Speta este urmatoarea : Societate impotriva careia se dispune deschiderea procedurii de insolventa , nu primeste citatie , notificare sau altceva , se judeca ... (vezi toată discuția)
Schimbarea lichidatorului OFICIU JURIDIC OFICIU JURIDIC Sunt unic creditor intr-un dosar de faliment si la termenul anterior am depus hotararea si decizia de schimbare a lichidatorului cu un altul pe baza art 19 ... (vezi toată discuția)
Lichidatorul nu m-a informat stanceni stanceni buna ziua in urma cu 3 luni de zile am aflat despre numirea unui lichidator al uneia din societatile debitoare si luand legatura cu acesta mi s.a solicitat ... (vezi toată discuția)