avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Am incheiat un contract de utilizare loc de parcare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Am incheiat un contract de utilizare loc de parcare

Am incheiat un contract de utilizare loc de parcare cu Parking Piatra Neamt , contract emis in 05.01.2023. fara prezentare la ghiseu ci prin schimb de mail-uri. N-am reusit sa descarc prin intermediul aplicatiei on-line si n-am stiut ca valabilitatea incepea de la 01.07.2022 timp de 12 luni. Credeam ca valabilitatea este din momentul incheierii acestuia . Parking justifica acest lucru prin faptul ca mi-au "pastrat" pana la 05.01.2023 locul de parcare. Este corect?
Eram obligat sa ma prezint fizic la ghiseu ca sa intru in posesia contractului daca Parking nu mi l-a trimis pe mail ci mi-a scris ca-l pot descarca prin intermediul aplicatiei on-line?
Era obligat Parking la momentul emiterii sa ma atentioneze asupra valabilitatii contractului?
Ultima modificare: Miercuri, 13 Septembrie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Revisal ama77 ama77 Dupa ce am dus la ITM revisalul nou,prin octombrie anul trecut,mi s-a stricat calculatorul,si am pierdut datele din revisal.Azi am dus un revisal pt incetarea ... (vezi toată discuția)
E-mail cedo eusaisapte eusaisapte Am citit de mai multe ori ca se poate sesiza CEDO prin email, dar n-am gasit nicaieri adresa de email. Stie cineva aceasta adresa? (vezi toată discuția)
Transportul public din piatra-neamț. prostie sau hoție? MateiMelinte MateiMelinte Bună ziua! Sunt un adolescent de 17 ani din Piatra-Neamț, pasionat de transport public, în special de troleibuze. Anul acesta am inițiat împreună cu ... (vezi toată discuția)