Am incheiat un contract de utilizare loc de parcare cu Parking Piatra Neamt , contract emis in 05.01.2023. fara prezentare la ghiseu ci prin schimb de mail-uri. N-am reusit sa descarc prin intermediul aplicatiei on-line si n-am stiut ca valabilitatea incepea de la 01.07.2022 timp de 12 luni. Credeam ca valabilitatea este din momentul incheierii acestuia . Parking justifica acest lucru prin faptul ca mi-au "pastrat" pana la 05.01.2023 locul de parcare. Este corect?
Eram obligat sa ma prezint fizic la ghiseu ca sa intru in posesia contractului daca Parking nu mi l-a trimis pe mail ci mi-a scris ca-l pot descarca prin intermediul aplicatiei on-line?
Era obligat Parking la momentul emiterii sa ma atentioneze asupra valabilitatii contractului?
Revisal
ama77
Dupa ce am dus la ITM revisalul nou,prin octombrie anul trecut,mi s-a stricat calculatorul,si am pierdut datele din revisal.Azi am dus un revisal pt incetarea ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.