Buna ziua! este posibila rezilierea unui contract de prestari servicii intre 2 persoane juridice, contractul fiind proaspat incheiat? si daca da, in ce baza? implica niste costuri?
Ieșirea dintr-un contract sau încetarea unui contract în condițiile în care nu există vreun motiv „vizibil” sau „evident” reprezintă o chestiune mai delicată.
În primul rând, trebuie văzut dacă este vorba de un contract pe durată determinată sau nedeterminată. Cel pe perioadă nedeterminată poate fi denunțat unilateral, fără prea mari probleme, ca urmare a faptului că nu poți fi „ținut” într-un contract în mod nelimitat.
În al doilea rând, trebuie o analiză amănunțită a contractului precum și a contextului în care a fost încheiat pentru a putea da un răspuns privind posibilitatea Dvs. de a ieși din contract, precum și costul ce-l presupune acest lucru.
Renuntare preaviz
merishor
Eu, firma, am incheiat un contract de prestari-servicii cu un PFA. Cealalta parte, PFA-ul, depune cerere de reziliere unilaterala cu preaviz. Pot eu sa renunt ... (vezi toată discuția)