avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... renuntare preaviz
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

renuntare preaviz

Eu, firma, am incheiat un contract de prestari-servicii cu un PFA. Cealalta parte, PFA-ul, depune cerere de reziliere unilaterala cu preaviz. Pot eu sa renunt la termenul de preaviz stipulat in contract in caz de denuntare unilaterala, sau sunt tinut de el? Este sau nu in favoarea mea acel termen? Trebuie sa motivez renuntarea la preaviz?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 06:31, 30 Martie 2010
depinde ce clauza de reziliere unilaterala ai prevazuta in contract,daca rezilierea unilaterala se poate face doar cu preaviz atunci de ce te temi?ai timp doua luni(termen obisnuit in astfel de contracte) sa iti gasesti alt colaborator.
depinde de clauzele din contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntarea la termenul extinctiv in contractele sinalagmatice ContSters20980 ContSters20980 Dragi colegi, Am dat de o situatie interesanta, cred eu. Contract sinalamatic (prestari servicii) ce prevede posibilitatea denuntarii unilaterale cu preaviz ... (vezi toată discuția)
Preavizul este obligatoriu? anette31 anette31 Este vorba despre un contract de prestari servicii medicale La pct.ul din contract privind [b]Incetarea contractului[/b] este precizat ca una din parti este ... (vezi toată discuția)
Clauza denuntare unilaterala contract administrare asociatie proprietari George Staicu George Staicu Suntem in discutii cu o firma de administrare pe care am dori sa o angajam pentru asociatia noastra de proprietari. Firma ne-a trimis un proiect de ... (vezi toată discuția)