Buna ziua,
Am primit de la primarie o Decizie de Impozitare si o Instiintare de executare silita in aceisi zi .
Atat Decizia de Impozitare cat si Instiintarea de exeutare sunt datate in aceiasi zi. Nu am primit niciodata de la Primarie instiintare de plata pentru taxe si impozite. Mi se reclama plata taxelor + penalizari inca din anul 2015 . Este legal sa mi se ceara plata taxelor + penalizari fara ca eu sa fi priimit in toti acesti ani Instiintare de plata ? In Instiintarea de plata este mentionat faptul ca Instintarea de plata este emisa in urma cererei mele , dar nu exista nici un Nr de inregistrare in rubrica 'cerere' iar eu nu am cerut niciodata calcularea sau plata taxelor si impozitelor. Cum sa procedez , pot sa contestez ceva ? Va multumesc anticipat de ajutor.
Nu ati primit impunere anuala?
Neplata in termen a obligatiilor fiscale are drept consecinta operarea in sistem a debitelor cu deschidere dosar de urmarire
Chiar daca autoritatea fiscala nu a comunicat contribuabilului somatie de plata,anuala in sistem a fost inregistrat debit=suma de baza +penalitatile acumulate
Taxe locale
D_S
Am o locuinta de domiciliu in copropretate 50% cu sotia
Sotia are o alta locuinta de domiciliu in coproprietate 50% cu mine
Eu mai am si o alta locuinta care ... (vezi toată discuția)