avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1135 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Reziliere contract salubrizare
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Reziliere contract salubrizare

Buna ziua. Detin un imobil in Romania si am un contract de salubrizare cu firma din oras. De aproximativ 2 ani nu mai locuiesc si nici nu mai am rezidenta sau domiciliul in Romania. Am cerut suspendarea contractului sau rezilierea acestuia. Firma ECOVOL nu a dorit suspendarea si nici rezilierea (desi in antecedente am mai suspendat contractul de salubrizare de la ei), invocand legea mediului care zic ei ca ma obliga sa am contract chiar daca nu locuiesc in ROMANIA. In ultimul an nu am achitat facturile si ei mi-am pus poprire pe un cont care il am in Romania. intrebarea mea este daca este legal sa faca acest lucru, daca exista aceasta lege a mediului care sa ma oblige la acest contract.
In cazul in care detin 5 case in Romania sunt obligata sa detin 5 contracte de salubrizare cu 5 firme sau aceeasi? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 10:37, 15 Septembrie 2023
Buna ziua!
Contractele de salubritate se stabilesc la nivel local si fiecare are propriul regulament de taxare.Daca detii o proprietate indiferent ca locuiesti acolo sau nu,tot platesti taxa.Si eu am trei proprietati si platesc taxa la toate.
Daca aveti cinci case atunci sigur ca veti avea cinci contracte.Contractele se fac pe localitati si adrese.O firma de salubritate poate acoperi una sau mai multe localitati,depinde de amploarea firmei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de salubritate stabilita de consiliul local florin1952 florin1952 Buna ziua,sunt din orasul Buhusi, jud. Bacau si locuiesc in Italia din 1998. In Buhusi sunt proprietarul unui apartament de 54 mp, care nu este locuit din ... (vezi toată discuția)
Este o eroare judiciara?, sau un abuz de drept Manole Dumitru Manole Dumitru Din martie 2018, eu nu mai locuiesc in *X* Si dupa stabilirea domiciliului in localitatea *Y*, am facut cerere de rezilierea cdontractului pentru servicii de ... (vezi toată discuția)
Salubrizare fidelia22 fidelia22 Buna ziua, Daca exista posibilitatea sa nu platesc in doua locuri salubritatea.,adica la doua adrese diferite?Cum procedez?(Primaria spune ca trebuie platit ... (vezi toată discuția)