avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara, vă rog să ne îndrumați ce putem ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara, vă rog să ne îndrumați ce putem face.. Soțul ...

Bună seara, vă rog să ne îndrumați ce putem face.. Soțul meu a fost înfiat de bunici cu efecte depline.Mama (bunica)era moștenitoarea unei case și a nouă hectare de pământ, împreună cu alți frați.Problema este că moștenirea nu s-a dezbătut până acum(au trecut 40 de ani)deoarece în casă locuiește soția unuia din nepoți,.Întrebarea este,se mai poate face ceva după atâția ani? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: mulut , utilizator 12:05, 15 Septembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dvs ce ați vrea "să faceti" mai exact acum?
Soțul meu ar vrea să deschidă succesiune,se mai poate?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
E bine ca nu s-a grabit.
Da, se poate. Dar ar trebui sa aveti in vedere ca nu e "succesiunea", ci "succesiunile".
Adica mai multe mosteniri, incepand cu strabunicii, cu bunica, bunicul, cu fiecare frate a bunicii si dupa sotii lor, daca au decedat dupa,
Vă mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa de titlu de proprietar Nnic Nnic Buna seara, Am o problema complicata. Dupa revolutie cand s-a dat pamantul la oameni, mama mea a avut drept la pamant ca mostenire. La primarie sa facut ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire mona-lupascu mona-lupascu buna ziua! vreau sa aflu cum poate dezbate mama mea o mostenire din partea parintilor ei daca: a fost infiata la 14 ani (legal) dar s-a produs o greseala la ... (vezi toată discuția)
Pot ataca o sentinta judecatoreasca de succesiune? sandu123 sandu123 Buna ziua, as dori si eu sa aflu daca pot ataca o sentinta judecatoreasca de seccesiune prin intermediul unui testament. Tatal meu a fost infiat (nemaiavand ... (vezi toată discuția)