avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Unde pot reclama un cabinet din cadrul unei clinici?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Unde pot reclama un cabinet din cadrul unei clinici?

Bună ziua, unde pot reclama un cabinet din cadrul unei clinici medicale în care se efectuează program de ecografii și nu este acreditat de colegiul medicilor? Va mulțumesc!
Ultima modificare: Vineri, 15 Septembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 14:53, 15 Septembrie 2023
Buna ziua!
Faceti reclamatie chiar la colegiul medicilor.

Și ulterior reclamației, cei de la colegiul medicilor îi pot "vizita"?
Alexandrarares a scris:

Buna ziua!
Faceti reclamatie chiar la colegiul medicilor.

Desigur ca vor fi verificati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Medicul refuză să pună parafa pe raportul medical rezultat în urma unei consultaţii la o clinică privată de top elenagabi elenagabi Va rog să mă ajutaţi şi pe mine cu un sfat legat de o problemă mai puţin obişnuită. Am descoperit recent că am nişte probleme de sănătate. Deoarece ... (vezi toată discuția)
Dreptul asiguratului medical roflorin roflorin Buna ziua, As dori sa stiu daca, asigurat fiind cu plata la zi a tuturor contributiilor de catre societatea la care sunt angajat, am dreptul la consultatie la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, doresc sa știu dacă este posibila schimbarea programului ... Frunza Gabriela Frunza Gabriela Bună ziua, doresc sa știu dacă este posibila schimbarea programului de vizita, la pacienții dintr-o clinica paliative privata, deoarece au fost sesizări ... (vezi toată discuția)