avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Un vecin construieste un etaj intreg lipit de casa mea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Un vecin construieste un etaj intreg lipit de casa mea fara acordul ...

Un vecin construieste un etaj intreg lipit de casa mea fara acordul meu sau autorizatie de constructie. Am notificat ISC si primaria, dar din pacate nu am primit niciun raspuns. Ce mijloace legale am pentru a opri aceasta constructie? Mi se pare ireal ca se poate face acest lucru si nu exista mijloace legale.
Ultima modificare: Vineri, 15 Septembrie 2023
Alex.george90, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 14:05, 16 Septembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sesizati primaria si ISC in scris, cu nr. de inregistrare/ data. Invocati OG nr. 27/ 2002 privind petitiile si cereti raspuns scris cu masurile luate.
Daca nu primiti raspuns scris cu masurile luate, in termen de 30 de zile, puteti deschide actiune in contencios administrativ impotriva institutiilor statului in baza Legii nr. 554/ 2004.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua . de câțiva ani sunt terorizat de zgomotele produse ... Constantin.M Constantin.M Buna ziua . De câțiva ani sunt terorizat de zgomotele produse pe un teren sintetic construit de un vecin vizazi de casa in care locuiesc , distanta dintre ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, in continuarea întrării (holul) blocului se afla ... buz_oianu buz_oianu Bună ziua, In continuarea întrării (holul) blocului se afla ghena de gunoi a unui magazin, ghena lipita de bloc (o construcție improvizata cu o ... (vezi toată discuția)
Blocare acces curte de catre o statie de autobuz somnu somnu Buna ziua, Accesul in curte imi este blocat de catre o statie de autobuz amplasata de cateva zile de primaria Fagaras. Drumul este unul judetean si conform ... (vezi toată discuția)