avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu transferat eronat după demisie.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu transferat eronat după demisie.

Bună ziua,

Ieri fostul angajator mi-a făcut un transfer egal cu un salariu, ideea este că după calculele mele, eu nu mai aveam nimic de încasat de la el. La telefon nu îmi răspunde să mă lămurească. Întrebarea mea este: Ce se poate întâmpla dacă el mi-a făcut transferul din greșeală iar mai apoi mă caută să-i restitui suma, am vreo obligație legală ?
Cel mai recent răspuns: DenisB07 , utilizator 22:52, 16 Septembrie 2023
Va trebui sa-i restituiti daca sunt incasati necuvenit.
Am reușit să discut cu el și i-am restituit suma. Mulțumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie reparatorie incasata necuvenit andreimariadaniela andreimariadaniela buna ziua, va rog sa ma sfatuiti daca ai mai trecut prin problema pe care o expun. Am primit o somatie prin care ma instiinteaza ca am de datorat suma de 516 ... (vezi toată discuția)
Grseala altora e greseala mea? Petra101 Petra101 Sunt intr-o mare dilema, dupa ce mi-am dat demisia, in cont trebuia sa imi intre banii pe o saptamana lucrata,dar mi-a intrat un salar intreg, nu imi venea sa ... (vezi toată discuția)
Salariu virat gresit Dieggo Dieggo Buna ziua, Va adresez o intrebare privind un salariu virat gresi. La inceputul anului acesta m-am angajat la o firma de recrutare care facea leasing de ... (vezi toată discuția)