avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, am o fetiță în vârstă de 17 ani,clasa ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, am o fetiță în vârstă de 17 ani,clasa a XI-a,la ...

Bună ziua, am o fetiță în vârstă de 17 ani,clasa a XI-a,la liceul frecventa de zi și își dorește să se transfere la frecventa redusă. Este posibil acest lucru din punct de vedere legal având în vedere că nu a împlinit 18 ani?

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara -copil in varsta de 18 ani fyore fyore pentru pensia alimentara a copilului care face in luna mai 2011 -18 ani si inca este elev in clasa a XI la cursuri de zi , cine depune cerere la ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara otilia321 otilia321 Buna ziua Cum se procedeaza in situatia in care avand o sentinta judecatoreasca in care tatal este obligat sa plateasca minorului pana la varsta de 18 ani ... (vezi toată discuția)
Obligativitate plata pensie intretinere copil major whitesand whitesand Buna seara,as dori sa aflu daca in cazul in care copilul meu care este major (a implinit 18 ani acum 3 luni)nu a frecventat scoala,el terminand de abia acum la ... (vezi toată discuția)