avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Detin impreuna su sora mea un teren de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Detin impreuna su sora mea un teren de 1170mp in care ...

Buna ziua! Detin impreuna su sora mea un teren de 1170mp in care intra,casa batraneasca construita in 1960 si gradina .Cum ar trebui sa impartim corect? Mentionez ca nu se poate imparti casa pentru ca e compacta,are 70 mp.E corect ca o persoana sa ia gradina insemnand 585 mp si cealalta casa si diferenta de teren? adica 1170: 2? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 12:20, 17 Septembrie 2023
"Corectul" îl stabiliți între dvs.
Discutați, vorbiți, conveniti și dacă ajungeți la un acord, încheiați un act de partaj voluntar.
În caz ca nu va înțelegeți, va adresați instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrare in legalitate - casa fara autorizatie de constructie ioana1133 ioana1133 Buna seara, Va prezint urmatoarea speta: Tata a decedat cu aproape 50 de ani in urma. Nu s-a dezbatut mostenirea. Am ramas in urma lui, eu, sora mea, ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune mate ilona mate ilona Buna ziua! Am urmatoarea situatie: Dupa decesul parintilor am mostenit impreuna cu cele doua surori o casa si un teren de 2500 mp. Surorile mele ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri comune/lichidarea regimului matrimonial Marius00E Marius00E Buna ziua.ma scuzati de deranj.VA ROG DIN SUFLET ajutati-ma CU O INFORMATIE.mama a divortat in 2015 de,,tata,,(scriu tata in ghilimele ca nu mai pot ... (vezi toată discuția)