avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... repartizare cheltuieli separare de masura
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

repartizare cheltuieli separare de masura

in urma separarii de masura apa rece(montare contor separat de scara) cheltuielile au fost repartizate in suma egala pe fiecare apartament.este corect?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 13:35, 29 Ianuarie 2010
Nu este corect:

Daca nu aveti apometre in apartamente se plateste la pausal, in functie de numarul de persoane.
Daca aveti apometre se plateste in functie de consum. In acest caz, daca exista pierderi acestea se repartizeaza dupa cum se decide in asociatie.
Despre ce cheltuieli este vorba?
Daca sunt cheltuieli pentru montarea contorului de scara, atunci se impart pe cota parte indiviza, daca sunt cheltuieli pentru consum apa atunci se impart cum spune @ elga50
cheltuielile de ontare apometru
Acestea, ca si celelalte cheltuieli administrative, de reparatii si intretinere condominiu...se impart pe cota-parte indiviza.
Asta dupa lege, dar daca in asociatie s-a hotarat sa se plateasca egal, probabil s-a avut in vedere ca toata lumea beneficiaza in mod egal de instalarea contorului de scara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se repartizeaza pierderile de apa? znicolae9 znicolae9 Asociatia de proprietari a blocului in care locuiesc repartizeaza pierderile de apa in mod egal pe apartamente. Este corect? Personal mi se pare incorect ... (vezi toată discuția)
Repartizarea cheltuielilor facturate de asociatie pe consumul de apa din apartamente vladut2 vladut2 Locuiesc intr-un cartier cu toate blocurile contorizate la nivel de bransament si in apartamente. Cum se repartizeaza cheltuielile facturare de asociatie pe ... (vezi toată discuția)
Citirea apometrelor Mihai 2009 Mihai 2009 Buna ziua ! Ma intereseaza cine are obligatia citiiri apometrelor de apa rece din apartamente si cum se procedeaza? Multumesc anticipat ! (vezi toată discuția)