avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Pot sa fiu dat in judecata pentru o intrebare adresata ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Pot sa fiu dat in judecata pentru o intrebare adresata Politiei Locale?

Buna seara. Am facut cateva reclamatii pentru disconfortul pe care il creeaza un centru de colectare si depozit de deseuri de langa blocuri, sesizari catre Politia Locala si alte institutii ale statului Roman! Celelalte institutii au sanctionat pentru nereguli acest centru de deseuri dar Politia Locala nu sanctioneaza niciodata acest centru si depozit de deseuri. Intrun email le-am adrest o intrebare: domnilor, dvs favorizati acest centru de deseuri? Iar dansii intrun raspuns mi-au spus daca am dovezi in acest sens sa le prezint, in caz contrar o sa trimita catre departamentul juridic pentru intrebarea mea. Deci repet, nu am facut o acuzatie, am pus o intrebare daca favorizeaza acest centru si depozit de deseuri! Intrebarea mea este, pot sa fiu dat in judecata pentru o intrebare conf legii 544/2001 care repet nu este o acuzatie? Desi detin acte prin care alte institutii au sanctionat pentru nereguli acest centru de deseuri iar Politia Locala nu a gasit nereguli, deci oarecum cred ca pot sa ii si acuz de favorizare sau chiar neglijenta in serviciu, deoarece dansii nu constata niciodata nimic! Ce pot sa patesc, pentru intrebarea mea? Va multumesc
Ultima modificare: Duminică, 17 Septembrie 2023
AlexBu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:01, 23 Septembrie 2023
Nimic.
Intrebarea dv nu se incadreaza in prevederile Legii nr.544/2001 ... prin urmare, daca au trimis intrebarea dvs la Dep. juridic acestia pot solicita o informare cu privire la actele de control efectuate la acel Depozit si vor verifica de ce nu s-a sanctionat Depozitul .

Cornel Vasile a scris:

Intrebarea dv nu se incadreaza in prevederile Legii nr.544/2001 ... prin urmare, daca au trimis intrebarea dvs la Dep. juridic acestia pot solicita o informare cu privire la actele de control efectuate la acel Depozit si vor verifica de ce nu s-a sanctionat Depozitul .


Si pot sa fiu dat in judecata pentru ca am intrebat pe email daca favorizeaza acest depozit de deseuri? Sau sanctionat sau tras la raspundere? Dansii incurca metrul cu tona, doresc sa trimita catre dep juridic sa fiu eu tras la raspundere ca si cand i-am acuzat de favorizare, asta este ideea desi nu am acuzat ci doar am intrebat. Acuzatia este una si intrebarea este cu totul altceva
Ultima modificare: Luni, 18 Septembrie 2023
AlexBu, utilizator


gi-jane2 a scris:

Nimic.


De ce nu ma poate ajuta nimeni cu in raspuns corect?
Daca dumneata nu intelegi ce citesti, nu inseamna ca cineva nu raspunde la intrebare. Corect sau incorect, ramane de vazut.
Nu vi se va intampla nimic pt ca ati scris asa politiei locale. E mai clar acum?
Ultima modificare: Marți, 19 Septembrie 2023
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Pot fi executat silit pe mostenire daca o sa castige procesul civil? AlexBu AlexBu Buna seara. Am fost dat in judecata pe parte civila conf art 14 si art 15 si art 1353 c civ de catre un administrator al unei societati comerciale, un depozit ... (vezi toată discuția)
Care este termenul maxim in care trebuie sa-mi raspunda o institutie la o adresa? arhip gabriel bebe arhip gabriel bebe Buna seara, Ma intereseaza care e termenul maxim in care trebuie sa-mi raspunda o institutie la o adresa iar daca nu mi se raspunde ,unde pot sa-i ... (vezi toată discuția)
Corespondenta primarie email este obligata primaria sa raspunda ... cetatean_romania cetatean_romania Corespondenta primarie email Este obligata primaria sa raspunda la solicitari transmise prin email? Daca da, care este actul normativ? Multumesc (vezi toată discuția)