avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Este legal luarea unui angajament scris s-au nu?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Este legal luarea unui angajament scris s-au nu?

Este legal luarea unui angajament scris s-au nu? Am trimis niste reclamatii pentru un srl care ne deranjeaza acasa cu zgomotul iar acesta m-a dat in judecata! Acum, dansul vrea sa-mi iau angajamentul scris ca nu il mai reclam la institutiile statului roman dar este posibil un astfel de angajament, nu se incalca un drept fundamental si constitutional conf art 51 din Constitutia Romaniei?
Ultima modificare: Vineri, 6 Septembrie 2024
AlexBu, utilizator
Cel mai recent răspuns: AlexBu , utilizator 10:39, 13 Septembrie 2024
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este legala o astfel de situatie ..nu puteti renunta la dreptul dvs mentionat in Constitutie.
Eram sigur ca nu este legal o astfel de cerere ca sa renunte la judecata pentru ca am trimis reclamatii catre institutiile statului Roman conf art 51 din Constitutia Romaniei. Ce ma sfatuiti sa fac in acest caz?
Ultima modificare: Vineri, 6 Septembrie 2024
AlexBu, utilizator
Nu semnati niciun astfel de document... nu va poate obliga sa semnati.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce glumă bună. Dvs. puteți semna așa ceva dar nu are nicio consecință juridică. Dvs. nu puteți renunța la un drept constituțional, el rămâne valabil în continuare. Deci la ce le-o fi folosind? Poate doar așa, că poate vă impresionează.

AlexBu a scris:

Este legal luarea unui angajament scris s-au nu? Am trimis niste reclamatii pentru un srl care ne deranjeaza acasa cu zgomotul iar acesta m-a dat in judecata! Acum, dansul vrea sa-mi iau angajamentul scris ca nu il mai reclam la institutiile statului roman dar este posibil un astfel de angajament, nu se incalca un drept fundamental si constitutional conf art 51 din Constitutia Romaniei?

Deci pot sa le fac o hartie doar asa si in caz de tot pot sa-i reclam fara ca ei sa ma poata da in judecata? Bine, si chiar daca ma dau in judecata tot nu are acoperire juridica, corect?

Alte discuții în legătură

Dat in judecata pentru sesizari catre institutiile statului romani! ... AlexBu AlexBu Buna seara, Am fost dat in judecata pentru faptul ca am trimis sesizari catre institutiile statului Roman conf. art 51 din Constitutia Romaniai alin 1 si ... (vezi toată discuția)
Dovada conduitei pe care o persoana a avut-o cand era salariat integrity integrity Este posibil ca o instanta sa aprobe probe cu martori si interogatoriu pentru a dovedi conduita pe care as fi avut-o ca salariat , desi nu mai lucrez in firma ... (vezi toată discuția)
Forma actualizata a og nr. 27/2002 privind reglementarea activitatii de solutionare a petitiilor geo-vem geo-vem Rog să mă ajutati cu o forma actualizata a og 27/2002(privind petitiile)sioug 27/2003 privind acordul tacit, sau alte acte normative ce modifica sau ... (vezi toată discuția)