avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Este legal luarea unui angajament scris s-au nu?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Este legal luarea unui angajament scris s-au nu?

Este legal luarea unui angajament scris s-au nu? Am trimis niste reclamatii pentru un srl care ne deranjeaza acasa cu zgomotul iar acesta m-a dat in judecata! Acum, dansul vrea sa-mi iau angajamentul scris ca nu il mai reclam la institutiile statului roman dar este posibil un astfel de angajament, nu se incalca un drept fundamental si constitutional conf art 51 din Constitutia Romaniei?
Ultima modificare: Vineri, 6 Septembrie 2024
AlexBu, utilizator
Cel mai recent răspuns: AlexBu , utilizator 10:39, 13 Septembrie 2024
Dacă suni de 1000 de ori la 112 și de 1000 de ori au fost urgente nu se întâmplă nimic e dreptul dvs. Dacă sunați la 112 doar ca sa-i întrebați ce a făcut România cu Lituania o să luați amendă. Cam asa și cu reclamațiile dvs.,au fost întemeiate nu aveți nici o problemă. Dacă reclamantul dovedește că au fost neîntemeiate o să plătiți daune.

AlexBu a scris:

Exact Dl Jurist, asta stiu si eu. De aceea nu sunt lamurit, si unde mai este asa zisul “abuz” daca exista lege in acest sens, pana la urma autoritatile sunt de vina ca ii trimit controale corect? Ultimul reply pentru ca este destul de clar ca nu va castiga in instanta…

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Credeți că dacă este avocat, trebuie sa va sperie sau el nu are pbligatia sa respecte legea?

Rog nu mai citați răspunsurile .
Ultima modificare: Miercuri, 11 Septembrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
Unele reclamatii au constatat nereguli iar la altele nu evident. Acum nu inseamna ca la 100 reclamatii toate 100 trebuie sa se constate nereguli si sanctiuni, corect? Adica nu specifica asa ceva in lege, in art 51 nu specifica cate reclamatii ai s-au nu voie, plus de asta exista legea 233 ca sa se evite abuzul si daca le repeti, institutiile trebuie sa le claseze, doar ne-a explicat Dl Consilier mai sus tocmai pentru ca este dreptul tau fundamental si constitutional. Si daune la ce, ca nu respecta dansul legea si a fost sanctionat in mod repetat? Haideti sa fim seriosi, mai bine sa respecte legea si dupa sa aibe pretenii. Atata timp cat exista niste sanctiuni este totul clar.
Ultima modificare: Vineri, 13 Septembrie 2024
AlexBu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dat in judecata pentru sesizari catre institutiile statului romani! ... AlexBu AlexBu Buna seara, Am fost dat in judecata pentru faptul ca am trimis sesizari catre institutiile statului Roman conf. art 51 din Constitutia Romaniai alin 1 si ... (vezi toată discuția)
Dovada conduitei pe care o persoana a avut-o cand era salariat integrity integrity Este posibil ca o instanta sa aprobe probe cu martori si interogatoriu pentru a dovedi conduita pe care as fi avut-o ca salariat , desi nu mai lucrez in firma ... (vezi toată discuția)
Forma actualizata a og nr. 27/2002 privind reglementarea activitatii de solutionare a petitiilor geo-vem geo-vem Rog să mă ajutati cu o forma actualizata a og 27/2002(privind petitiile)sioug 27/2003 privind acordul tacit, sau alte acte normative ce modifica sau ... (vezi toată discuția)