avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Este legal luarea unui angajament scris s-au nu?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Este legal luarea unui angajament scris s-au nu?

Este legal luarea unui angajament scris s-au nu? Am trimis niste reclamatii pentru un srl care ne deranjeaza acasa cu zgomotul iar acesta m-a dat in judecata! Acum, dansul vrea sa-mi iau angajamentul scris ca nu il mai reclam la institutiile statului roman dar este posibil un astfel de angajament, nu se incalca un drept fundamental si constitutional conf art 51 din Constitutia Romaniei?
Ultima modificare: Vineri, 6 Septembrie 2024
AlexBu, utilizator
Cel mai recent răspuns: AlexBu , utilizator 10:39, 13 Septembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De ec trebuie sa va complicati cu acel act ? ... nu aveti vreo obligatie in acest sens.

Cornel Vasile a scris:

De ec trebuie sa va complicati cu acel act ? ... nu aveti vreo obligatie in acest sens.

Am inteles, atunci ei vor continua cu procesul pentru ca le-am facut reclamatii la autoritatile abilitate tot conf art 51 din Constitutie pentru ca ne deranjeaza cu galagia. Au invocat art 1353 cod civil in baza lui considera ca dansii au dreptate si m-au dat in judecata.
Daca reclamatia este intemeiata, nu aveti de ca va teme. Daca este facuta abuziv, posibil. La dosar, depuneti si raspusnul autoritatilor care au trimis raspuns catre dv. (pt a vedea daca acesta au fost intemeiate).
SANTIER a scris:

Daca reclamatia este intemeiata, nu aveti de ca va teme. Daca este facuta abuziv, posibil. La dosar, depuneti si raspusnul autoritatilor care au trimis raspuns catre dv. (pt a vedea daca acesta au fost intemeiate).

Pai reclamatiile unele au fost finalizate cu sanctiuni si au constatat nereguli, dar indiferent ca este fondata s-au nu, institutiile publice au obligatia sa se deplaseze cand se reclama ceva. Ca se confirma s-au nu, nu prea conteaza corect? Iar in lege nu specifica ca ai dreptul la o reclamatie s-au 1000 pe an ca exemplu. Plus ca am inregistrari video care le voi depune pe DVD ca sa vada doamna presedinte ce haos avem la geamurile noastre. Plus ca autoritatile publice trebuie sa claseze petitiile care au acelas subiect si numai trimit control tocmai sa se evite abuzul conf Legii 233/2002 , deci autoritatile au vina probabil nu eu cel dat in judecata. Ce ma sfatuiti?
Ultima modificare: Luni, 9 Septembrie 2024
AlexBu, utilizator
Daca v-a dat in judecata, puteti solicita instantei sa solicite autoritatilor care l-au sanctionat dovada ca au fost sanctionati in urma sesizarii.

Alte discuții în legătură

Dat in judecata pentru sesizari catre institutiile statului romani! ... AlexBu AlexBu Buna seara, Am fost dat in judecata pentru faptul ca am trimis sesizari catre institutiile statului Roman conf. art 51 din Constitutia Romaniai alin 1 si ... (vezi toată discuția)
Dovada conduitei pe care o persoana a avut-o cand era salariat integrity integrity Este posibil ca o instanta sa aprobe probe cu martori si interogatoriu pentru a dovedi conduita pe care as fi avut-o ca salariat , desi nu mai lucrez in firma ... (vezi toată discuția)
Forma actualizata a og nr. 27/2002 privind reglementarea activitatii de solutionare a petitiilor geo-vem geo-vem Rog să mă ajutati cu o forma actualizata a og 27/2002(privind petitiile)sioug 27/2003 privind acordul tacit, sau alte acte normative ce modifica sau ... (vezi toată discuția)