avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua! Mă poate ajuta cineva cu un răspuns ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua! Mă poate ajuta cineva cu un răspuns competent la ...

Bună ziua! Mă poate ajuta cineva cu un răspuns competent la o chestiune care ma vizează in mod direct? Cum se calculează cele 6 luni de la plata amenzi penale, după un simplu calcul matematic dupa 18 04 23 când am achitat amenda integral până pe 16 10 23 sunt 182 de zile, am fost la politie cu toate actele necesare si mi-a comunicat că pe data de 19 10 23 se împlinesc cele 6 luni, pentru redobândirea permisului de conducere, exista vreo alta metodă de calcul care se aplica in astfel de situații???? Rog persoanele in neștiință de cauza să nu isi dea cu părerea!! Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: alexandru.31 , utilizator 08:25, 18 Septembrie 2023
Când termenul este stabilit pe săptămâni, luni sau ani, el se împlineşte în ziua corespunzătoare din ultima săptămână ori lună sau din ultimul an.

18.04 .....18.10
Vă mulțumesc pentru răspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculează termenul de apel? CalinuMihai CalinuMihai \" ...cu apel în termen de 10 zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Tribunalul X. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi,........ \" ... (vezi toată discuția)
Termenul cailor de atac _Alin_ _Alin_ Instantele, parchetele si alte institutii, prin comunicare catre partile din dosar, le aduce la cunostinta termenele pana cand acestia pot depune ... (vezi toată discuția)
Instanța de fond a pronunțat hotărărea și a stabilit termen ... Cami2014 Cami2014 Instanța de fond a pronunțat hotărărea și a stabilit termen de 10 zile pentru declararea apelului, Hotărârea mi-a fost comunicată în data de 09 ... (vezi toată discuția)