avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Magazin online unde sa vand bijuterii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Magazin online unde sa vand bijuterii

Doresc sa deschid un magazin online unde sa vand bijuterii din metale pretioase. Am nevoie de analiza de risc, seif, contract cu o firma de securitate pentru a fi in legalitate?
Ultima modificare: Luni, 18 Septembrie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Magazin online bijuterii markomarius1 markomarius1 Buna ziua, Pentru deschiderea unui magazin virtual (website) cu vanzare de bijuterii din aur cu pietre pretioase, care sunt criteriile din punct de vedere ... (vezi toată discuția)
Sistemele de securitate pentru magazinele ce comercializeaza si bijuterii din metale pretioase? cimpeanr cimpeanr Buna ziua, as avea nevoie sa imi spuneti ce anume prevede legea cu referire la sistemele de securitate pentru magazinele care comercializeaza si bijuterii din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, intrebarea mea vine in legatura cu comercializarea ... thatlonelybull thatlonelybull Buna ziua, intrebarea mea vine in legatura cu comercializarea de bijuterii din argint, online, DOAR prin intermediul paginii de social media INSTAGRAM, nu ... (vezi toată discuția)