avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sistemele de securitate pentru magazinele ce ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sistemele de securitate pentru magazinele ce comercializeaza si bijuterii din metale pretioase?

Buna ziua, as avea nevoie sa imi spuneti ce anume prevede legea cu referire la sistemele de securitate pentru magazinele care comercializeaza si bijuterii din metale pretioase?
Ce sunt obligata sa am: grilaj, seif, camere de supraveghere? mentionez ca in momentul de fata am contract cu o firma de monitorizare si interventie si magazinul e prevazut cu sisitem, de alarma.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Furt din magazin ContSters213096 ContSters213096 buna seara! momentan lucrez intr-un magazin cu produse de lux constand in bijuterii cu pietre pretioase(diamante, safire, rubine etc.) iar in urma cu doua zile ... (vezi toată discuția)
Supraveghere video amariusflorin amariusflorin Buna. Locuiesc langa un cimitir si as dori sa montez pe propietatea mea o camera de supraveghere pentru a urmari un mormant (al copilului) care a fost ... (vezi toată discuția)
Magazin online unde sa vand bijuterii ALinaaaaaa ALinaaaaaa Doresc sa deschid un magazin online unde sa vand bijuterii din metale pretioase. Am nevoie de analiza de risc, seif, contract cu o firma de securitate pentru ... (vezi toată discuția)