avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua! Am avut un accident rutier din care a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua! Am avut un accident rutier din care a rezultat decesul ...

Bună ziua! Am avut un accident rutier din care a rezultat decesul pasagerului, nu consumasem alcool, pedeapsa principală fiind 1 an și 10 luni cu suspendare, iar cea complementara și accesorie sunt următoarele:
Interzice inculpatului cu titlu de pedeapsă complementară exercitarea dreptului prevăzut de art. 66 alin. 1 lit. i C.pen., respectiv dreptul de a conduce autovehicule în sensul art. 6 pct. 6 din O.U.G. nr. 195 /2002 privind circulaţia pe drumurile publice, pe o perioadă de 5 ani, ce se execută de la rămânerea definitivă a prezentei sentințe .
Interzice inculpatului, cu titlu de pedeapsă accesorie, exercitarea dreptului prevăzut de art. 66 alin. (1) lit. i) C.pen., respectiv dreptul de a conduce autovehicule în sensul art. 6 pct. 6 din O.U.G. nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, pedeapsă ce urmează să se execute numai în caz de executare în regim de detenţie a pedepsei principale a închisorii.
În baza art. 91 și următoarele C.pen., suspendă sub supraveghere executarea pedepsei principale de 1 an și 10 luni de închisoare pe durata unui termen de supraveghere de 3 ani, de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri.

În cat timp pot recupera permisul de conducere?

Alte discuții în legătură

Art 336 cât timp nu am voie sa conduc? mulțumesc Stavar56 Stavar56 la pedeapsa de 1 an închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe (faptă din data ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in cazul sentinței de mai jos am vreo posibilitate ... alexy2023 alexy2023 Buna ziua, In cazul sentinței de mai jos am vreo posibilitate sa sper ca as putea conduce mai repede de acei 4 ani? După executarea pedepsei cu suspendare ... (vezi toată discuția)
Art 336 ! ce reprezinta acest paragraf Stavar56 Stavar56 pedeapsa a fost 1 an suspendare transformata in 2 ani si 6 luni supraveghere si interzicerea dreptului de a concuce pe o perioada de un an si 6 luni ! dar nu ... (vezi toată discuția)