avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... art 336 ! ce reprezinta acest paragraf
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

art 336 ! ce reprezinta acest paragraf

pedeapsa a fost 1 an suspendare transformata in 2 ani si 6 luni supraveghere si interzicerea dreptului de a concuce pe o perioada de un an si 6 luni ! dar nu inteleg acest paragraf !
În baza art. 65 alin. (1) C.pen., interzice inculpatului, cu titlu de pedeapsă accesorie, exercitarea dreptului prevăzut de art. 66 alin. (1) lit. i) C.pen., respectiv dreptul de a conduce autovehicule în sensul art. 6 pct. 6 din O.U.G. nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, executarea pedepsei accesorii fiind suspendată pe durata termenului de supraveghere, pedeapsa accesorie urmând a se executa numai în caz de executare în regim de detenţie a pedepsei principale a închisorii. În baza art. 91 C
Dupa 1 an si 6 luni puteti sustine examenul pentru un nou permis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am avut un accident rutier din care a rezultat decesul ... Andy120 Andy120 Bună ziua! Am avut un accident rutier din care a rezultat decesul pasagerului, nu consumasem alcool, pedeapsa principală fiind 1 an și 10 luni cu ... (vezi toată discuția)
Art 336 cât timp nu am voie sa conduc? mulțumesc Stavar56 Stavar56 la pedeapsa de 1 an închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe (faptă din data ... (vezi toată discuția)
Bună ziua , va rog sa îmi spuneți și mie ce se întâmplă, ... Mili2525 Mili2525 Bună ziua , va rog sa îmi spuneți și mie ce se întâmplă, ce pedeapsa este și dacă mai am dreptul la permis și când? Mulțumesc anticipat. ... (vezi toată discuția)