avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna seara, sunt suplinitor cu examen national peste 7 ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna seara, sunt suplinitor cu examen national peste 7 și grade ...

Buna seara, sunt suplinitor cu examen national peste 7 și grade didactice la o școală din județ am norma întreaga iar la alta școală am plata cu ora 3 ore. La școală unde am plata cu ora se scoate un post pe specialitatea examenului meu de titularizare ca urmare a pensionarii. Pot accesa pentru acest post pe viabilitate chiar dacă contractul meu este doar la plata cu ora in aceasta scoala??
Va mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Posturi pentru pensionari in invatamant cimpeanr cimpeanr Buna ziua, am o prietena care lucreaza ca si profesoara la un seminar catolic pana in acest an cand directorul a angajat o profesoara pensionara in locul ei si ... (vezi toată discuția)
Se mai poate face ceva legal pentru a-mi recupera postul? Autor Autor Buna ziua! Doresc sa actionez in justitie ISJ-ul si scoala unde am incadrearea pentru refuzul de a ma primi pe post. Am sa expun in mare situatia data si ... (vezi toată discuția)
Titularizare in baza art 253 Cristina Carolina Cristina Carolina Va rog sa îmi spuneti, daca potrivit ART 253 din legea învățământului ma pot titulariza pe un post complet cu viabilitatea de 4 ani, in unitatea ... (vezi toată discuția)