avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general E-factura facturare persoane fizice
Discuție deschisă în Contabilitate în general

E-factura facturare persoane fizice

E-factura facturare persoane fizice
Buna ziua,
Am urmatoarea nelamurire legata de e-factura :
Magazin online cu vanzare de produse la bucata,cum emite facturi catre persoane fizice? La fel ca pana acum prin email sau va trebui sa ceara persoanelor fizice sa aiba cont spv? Ma refer la perioada de dupa 1ianuarie 2024. Am inteles ca facturarea catre alte societati se face prin programe de facturare adaptate sau direct prin spv.
Multumesc !
Ultima modificare: Miercuri, 20 Septembrie 2023
windy, utilizator

Alte discuții în legătură

Bună seara! dețin un magazin online și aș avea o întrebare, ... narcisa899 narcisa899 Bună seara! Dețin un magazin online și aș avea o întrebare, juristul nostru nu m-a lămurit. Dacă am un SRL sunt obligată să vând și persoanelor ... (vezi toată discuția)
Cui dam facturi/chitante oancea13pbz oancea13pbz Buna dimineata, As avea si eu nevoie de cateva lamuriri in legatura cu emiterea de facturi/chitante etc. Situatia sta asa: sunt proprietarul unui magazin ... (vezi toată discuția)
Factura si chitanta catre persoane fizice Reaper Reaper Buna ziua, Avand in vedere ca desfasuram activitati de realizare a softului la coamnda(servicii web de creare site-uri, magazine online etc.) si ... (vezi toată discuția)