avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Buna ziua, tocmai ce mi-am deschis un PFI, si as dori ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Buna ziua, tocmai ce mi-am deschis un PFI, si as dori sa aflu ...

Buna ziua, tocmai ce mi-am deschis un PFI, si as dori sa aflu daca exista cheltuieli deductibile pe care as putea sa le scad din venit atunci cand platesc taxele
Lucrez ca si agent de vânzări, folosesc mult masina, si as vrea sa aflu daca (combustibilul, eventuale reparații ale mașinii, abonament la telefon sau achiziții de bunuri, laptop, telefon, ș.a.m.d.) pot fi cheltuieli deductibile pentru un PFI
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:23, 21 Septembrie 2023
Vedeti daca va ajuta aceste informatii
[ link extern ]

art.68 alin.7 C.fisc.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deductibilitatea pentru autoturisme saaa saaa Din OUG noua imi poate spune cineva ce anume se deduce legat de autourismele de serviciu? Intr-o parte am inteles ca nu se mai deduce nimic, azi am citit ce ... (vezi toată discuția)
Deduceri pfa gicapas gicapas cum se deduce combustibilul la autovehicol si pe ce documente la un pfa? (vezi toată discuția)
Achizitie auto pe pfa mine58 mine58 Buna ziua , Va rog frumos sa-mi spuneti si mie daca suma achitata pentru un auto pe PFA este deductibila.Cheltuielile cu combustibilul, asigurarile si ... (vezi toată discuția)