avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua Care este modalitatea cea mai ușoară ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua Care este modalitatea cea mai ușoară pentru a trece ...

Buna ziua
Care este modalitatea cea mai ușoară pentru a trece pe numele meu, un apartament în cazul în care proprietarul in această speță mama mea este bolnava pe pat și în momentul de față nu poate lua hotărâri singura
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Schimbare de domiciliu Vigilante Vigilante Buna ziua, Doresc sa obtin impreuna cu prietena mea un credit ipotecar. Inca nu suntem casatoriti urmand sa facem asta dupa ce vom avea o casa. In prezent ... (vezi toată discuția)
Pentru bani, isi vrea mama moarta... carmen silva carmen silva buna ziua, scriu pentru cazul unei prietene. sunt doi frati: frate si sora... Apartamentul in care locuieste mama lor, a fost cumparat de mama pe numele ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare cu drept de uzufruct sau donatie? laurentiadedu laurentiadedu Am o matusa care nu are copii. In urma cu un an i-a murit sotul care are mai multi frati si nepoti.Dumneaei a facut succesiunea dupa sot(avea incheiat un ... (vezi toată discuția)