avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acum am aflat: pamantul de 3,6 ha a fost vandut in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acum am aflat: pamantul de 3,6 ha a fost vandut in 2006 si de ...

Acum am aflat: pamantul de 3,6 ha a fost vandut in 2006 si de atunci si pana in 2022 cand a murit, mama mea a incasat o renta viagera de 360 euro pe an.
Intrebari: Aceasta renta viagera a fost incasata legal? Eu pot face succesiune pentru ultima renta neincasata, in 2023?
Pot prelungi contractul cu APIA in vederea incasarii unei rente viagere pana la decesul meu pe acest pamant?

Alte discuții în legătură

Pot mosteni un teren dat cu renta viagera? Mihaela Costica Mihaela Costica Mama mea care a murit in decembrie 2022 a avut in posesie un teren agricol extravilan pe care timp de 17 ani a incasat o renta viagera anuala. Eu sunt unic ... (vezi toată discuția)
Plata rentei viagere agricole in anul 2012 Dutcusioan Dutcusioan Nu au fost facute platile pentru renta viuagera agricola aferenta anului2011 desi suntem in 28 noembrie 2012. Se mai fac plati ? Cand?De ce se intarzie ? Sau ... (vezi toată discuția)
Buna seara. se mai acorda renta viagera pentru terenurile agricole? cristy1110 cristy1110 vreau sa stiu si eu daca se mai plateste renta viagera pentru terenurile agricole si cat este aceasta , per hectar sau mai stiu eu cum... (vezi toată discuția)