avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Important!Buna ziua,as avea și eu o ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Important!Buna ziua,as avea și eu o întrebare:cheltuielile de judecata,în ...

Buna ziua,as avea și eu o întrebare:cheltuielile de judecata,în speță onorariile avocaților achitate la un fond pierdut,la pot recupera într-un apel câștigat?
De principiu vorbesc.
Nu le datorez pe cele din apel,daca câștig apelul,e clar,dar prin apelul câștigat nu le pot recupera pe cele din fondul pierdut de mine.
Greșesc cu ceva?
Cel mai recent răspuns: Birlickid , utilizator 15:50, 22 Septembrie 2023
Buna ziua! Daca in apel hotararea instantei de fond va fi modificata in tot, aveti posibilitatea recuperarii inclusiv a cheltuielilor de judecata de la fond, in masura in care au fost solicitate si probate corespunzator.
Mulțumesc frumos!

Avocat Liviu Samoila a scris:

Buna ziua! Daca in apel hotararea instantei de fond va fi modificata in tot, aveti posibilitatea recuperarii inclusiv a cheltuielilor de judecata de la fond, in masura in care au fost solicitate si probate corespunzator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariu avocat la apel BadiuAdrian BadiuAdrian Buna ziua, vă rog să mă ajutaţi cu un răspuns la următoarea problemă. Am avut un proces în domeniul fondului funciar care s-a judecat pe fond. ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata pe cale separata nyusziful nyusziful Buna ziua. Intr-un litigiu (dreptul muncii), am solicitat ca parat cheltuieli de judecata pe cale separata, in fond. Am pierdut fondul. Am facut apel, am ... (vezi toată discuția)
Expertiza Ana Maria Ionescu Ana Maria Ionescu Buna ziua. Intr-un proces de iesire din indiviziune s-a propus efectuarea expertizei in constructii pentru lotizare. Unul din obiective este stabilirea valorii ... (vezi toată discuția)