avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Vecinul parintilor mei a daramat un gard si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Vecinul parintilor mei a daramat un gard si isi face ...

Buna ziua.
Vecinul parintilor mei a daramat un gard si isi face altul nou, exact pe limita proprietatii. Face gard cu temelie de ciment, cel vechi era doar din lemn. A legat de coltul casei parintilor mei o poarta si cei de la primarie si politia locala au zis ca el are voie sa da faca asta. Nu are documentele de proprietate nefiind dezbatuta mostenirea de la bunici. Unde sa ma mai duc? Efectiv stau la noi pe teren si toarna cimentul fara acordul nostru. Ce pot face mai departe?

Alte discuții în legătură

Buna seara. doresc sa stiu ce trebuie facut in cazul urmator: ... Ileana27 Ileana27 Buna seara. Doresc sa stiu ce trebuie facut in cazul urmator: casa si curte ( forma triunghiulara a curtii) conform actului de vanzare cumparare din 1954 al ... (vezi toată discuția)
Gauri in gard pentru scurgere apa ploaie Blogarel Blogarel Salutare ! La coltul casei se strange apa strict de la picaturile de ploaie care cad intre zidul casei si gard ( apa pluviala este colectata). Pentru a se ... (vezi toată discuția)
Zid comun bajzat bajzat 1. Zidul casei vecine forma practic delimitarea pe lungimea acestei casei a celor doua proprietati. Casa a fost instrainata prin vanzare, noul proprietar a ... (vezi toată discuția)