Nu, pentru ca se compenseaza... sunt mai aproape de cer. :P Nu cred ca exista asemenea facilitate, pentru ca, la incalzire, se taxeaza agentul termic furnizat, nu este masurata caldura din casa. :)
Exista cateva procente de reducere pentru cei de la ultimul etaj, parter si colturile cladirii. Din pacate nu le stiu pe dinafara, dar oricum pentru aceste apartamente se face o reducere.
Aveti repartitoare?
:offtopic:
Am rugamintea sa nu mai scrieti cu majuscule. Este dificil de citit.....
nu avem repartitoare. se face reducere numai la caldura?am citit undeva de aceasta reducere (nu mai stiu exact unde ) si vreau sa stiu exact va rog daca exista vreo lege, informare ceva,in documentele asociatiei de proprietari.
Da, numai la caldura.
Incercati sa va documentati din metodologia ANRSC care este in Documentatia specifica asociatiilor de proprietari din primul articol de pe aceasta sectiune.
E posibil sa gasiti acolo asa ceva intrucat in tabelele centralizatoare care ne vin de la firmele de calcul in cazul repartitoarelor exista aceste reduceri. Softul acestor firme se bazeaza pe aceste instructiuni ANRSC.
Buna ziua,
Eu stiu ca in functie de plasarea apartamentului( nord, sud, parter, ulltimul etaj e.t.c.) proiectantul a dimensionat caloriferele astfel incat caldura in fiecare apartament sa fie la fel.De aceea respectivele apartamente au suprafata radianta mult mai mare (in unele cazuri aproape dubla) fata de celelalte apartamente. Daca ar fi existat o astfel de reducere ar fi fost cuprinsa in Legea 230/2007 la capitolul repartizare cheltuieli