Eu nu m-ai primesc alocația pe care o primesc cei peste 18 ani care merg la școală, am primit-o timp de câteva luni iar de două luni nu am m-ai primit-o, am următoarele întrebări:
1) De ce nu am primit-o?
2) Unde ar trebui să depun acte ca să o primesc din nou?
3) Dacă o să o primesc din nou, o să-mi de-a banii și din lunile în care nu am primit-o?
4) Dacă este legal să primesc alocația și din lunile în care nu am primit-o dar totuși cei care se ocupă cu alocațiile nu vor să mi-o de-a și din urmă, unde mă pot adresa cu o plângere?
Intrebati la AJPIS - Agentia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială .
Alocația de stat pentru copii se acordă și tinerilor care au împlinit vârsta de 18 ani, care urmează cursurile învățământului liceal sau profesional, organizate în condițiile legii, până la terminarea acestora.
Dreptul la alocația de stat pentru copii încetează începând cu luna următoare celei în care nu mai sunt îndeplinite condițiile de acordare.
Alocatie de stat
laur2013
as dori lamurire privind legea 61/1993 republicata art.1 aln. 3 care cuprinde dreptul de alocatie dupa 18 ani in cazul in care urmezi cursurile scolare.
am ... (vezi toată discuția)
Alocatie 18 ani
Marutu123
Buna ziua. Am implinit in luna decembrie 18 ani . In ianuarie am primit banii (banuiesc ca pe decembrie), dar in februarie n-am mai primit nici un ban. M-am ... (vezi toată discuția)
Alocatie de stat
Cristina/68
Fiul meu a implinit 19 ani in septembrie 2018 si este elev in clasa a XII-a(nu repeta anul)...Luna aceasta inca nu a primit alocatia....as vrea sa stiu daca ... (vezi toată discuția)