avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara. Am și eu o intrebare. Atunci când voi ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara. Am și eu o intrebare. Atunci când voi merge la ...

Bună seara. Am și eu o intrebare. Atunci când voi merge la DGASPC pentru a da declarație cum ca ies de sub protectie/custodie trebuie sa fie și persoana care m a avut sub tutela? As vrea mai multe detalii despre aceasta situație. Mulțumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Familia - parasirea domiciliului impreuna cu minorul aovidiu75 aovidiu75 Buna seara Sunt casatorit de 5 ani si avem o fetita sotia a plecat de acasa eu zic premeditat cu tot cu copil acum ea fiind la socrii si nu pot sa mi mai vad ... (vezi toată discuția)
Drepturile mamei minore Liliana80 Liliana80 BUNA ZIUA As dori sa stiu daca o minora de 16 ani este sub tutela bunicilor si au dat.o afara cand au auzit ca va avea un copil cu 1 luna inainte de ... (vezi toată discuția)
Reclamatie la protectia copilului lemia50 lemia50 Buna seara. Este vorba despre o persoana ( fiica mea ) aflata in divort cu copil minor (8 ani ) , in faza incipienta,adica s-a efectuat ancheta autoritatii ... (vezi toată discuția)