avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Vecinul de la parterul blocului s-a extins ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Vecinul de la parterul blocului s-a extins cu o anexa ...

Buna ziua,
Vecinul de la parterul blocului s-a extins cu o anexa lipita de balcon ,constructia fiind in urma cu 25 de ani si avand autorizatie .
Eu locuiesc la etajul 1 si partea de anexa a vecinului imi poate veni ca un loc pentru terasa,de ce documente intocmite de primarie am nevoie avand in vedere noua lege privind inchiderea balcoanelor din 04.2023 ?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 17:45, 24 Septembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti la Primarie, solicitati Certificat de urbanism pentru ceea ce intentionati sa construiti.
In baza Certificatului de urbanism, o aveti nevoie de Autorizatie de construire.
Cu aceasta ocazie o sa aflati ce va mai trebuie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare termica Zabriela Zabriela Buna ziua, blocul in care locuiesc este in reabilitate termica, eu locuiesc la parter si am construit un balcon care este in curs de autorizare (am urbanism, ... (vezi toată discuția)
Construire balcon la parter ContSters252142 ContSters252142 Cu respect, Forum Doresc sa va supun atentiei 2 situatii: [1] Locuiesc la parter intr-un bloc de 4 etaje, ... (vezi toată discuția)
Demolare balcon - se poate sau nu ? Georgiana R Georgiana R Buna ziua, De curand s-a intamplat ca un vecin de la etajul 4 sa se ia de toata lumea de la parter cu privire la balcoanele construite de acestia. El ... (vezi toată discuția)