avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... evacuare bunuri mobile
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

evacuare bunuri mobile

Buna seara,
in cazul achizitionarii unui apartament la licitatie si care a fost predat de fostii proprietari adjudecatarului in baza unui proces verbal de predare primire, poate adjudecatarul sa dispuna de bunurile ramase in apartament (e vorba de piese de mobilier)?
Mentionez ca in procesul verbal nu au fost trecute aceste piese de mobilier. Are dreptul adjudecatarul sa scoata afara/ sa doneze primului venit acest mobilier, deoarece incurca la renovarea apartamentului? Sau trebuie notificare in scris (e valabila si pe whatsapp? deoarece nu se cunoaste adresa fostilor proprietari) trimisa fostilor proprietari? In cazul in care e nevoie de notificare care ar fi termenul minim ca fostii proprietari sa isi scoata si acele bunuri afara din apartament?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 05:34, 24 Septembrie 2023
Daca nu sunt mentionate, nu exista, deci le puteti arunca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesul in firma claudiu-istrate claudiu-istrate sunt asociat minoritar intr-o firma cu 2 asociati. asociatul majoritar este si administrator. firma nu are activitate dar a avut in trecut. pentru ca am ... (vezi toată discuția)
Apartament din executari silite anonimiu anonimiu daca cineva achizitioneaza un apartament din executari silite cum intra in posesia contractului de cumparare.Cine apare ca vanzator in contract si semneaza ... (vezi toată discuția)
Refuzul custodelui de a preda bunurile avute in custodie 2869miriam 2869miriam In oct. 2011 mi s-a vandut la licitatie publica un apatament proprietate pers. In urma vanzarii, apat. a fost predat noului proprietar si mobilierul si tot ... (vezi toată discuția)