avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecin de bloc cu schizofrenie, gălăgie și pericol
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecin de bloc cu schizofrenie, gălăgie și pericol

Avem în bloc un vecin care, din păcate, suferă de schizofrenie. Nu mai are familie care să păstreze legătura cu el, are o fiică și o soră dar acestea nu se mai interesează de el sau sănătatea sa. Acest domn are diverse episoade psihotice manifestate prin gălăgie, trântit diverse piese de mobilier, episoade care îi lasă pe câțiva vecini fără somn. Acum câteva săptămâni a venit poliția, a fost internat pt vreo trei zile la Obregia și apoi s-a întors acasă. Nu e o problemă nouă dar e nevoie de o soluție pe termen lung pt că episoadele gălăgioase se repetă tot mai des, își face rău sieși, amenință că inundă etc. Ce se poate face oare pt a exista poate o tutelă a statului asupra sa ori vreo formă de internare, ori o soluție legală încât să își ia omul pastilele?

Alte discuții în legătură

Contractul de munca de asistent personal pentru un bolnav de schizofrenie Euroinvest Euroinvest As dori sa stiu daca mai pot obtine contract de munca ca si insotitor pentru sora mea care este bolnava cronic de schizofrenie,in conditiile in care am ... (vezi toată discuția)
Probleme cu internarea unei persoane bolnave psihic PodRazvan PodRazvan Buna ziua. In primul rand vreau sa-mi cer scuze daca am gresit categoria la care am adresat aceasta intrebare. Am o problema cu o vecina , bolnava psihic ... (vezi toată discuția)
Sora bolnava psihic grav- gasirea unei solutii pentru internarea intr-o clinica de specialitate pe termen mai mare de o luna de zile Euroinvest Euroinvest Buna seara, Am o sora(este singura sora,mai mica in varsta de 39 ani) care s-a imbolnavit psihic din anul 2000.A inceput cu o criza ,o depresie de moment,care ... (vezi toată discuția)