avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Competenta materiala pt dobanzi Intr-un litigiu de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Competenta materiala pt dobanzi Intr-un litigiu de munca mi-au ...

Competenta materiala pt dobanzi
Intr-un litigiu de munca mi-au fost acordate niste drepturi salariale. Eu am cerut si dobanzi la aceste sume, insa instanta a omis sa se pronunte.
Acum trebuie sa reiau litigiul doar pt dobanzi. Este competenta judecatoria, de drept comun, sau tot tribunalul de dreptul muncii?
Cel mai recent răspuns: aidu , utilizator 12:33, 25 Septembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca ati cerut si instanta nu s-a pronuntat, atunci depuneti cerere de completarea hotararii.

Daca prin hotararea data instanta a omis sa se pronunte asupra unui capat de cerere principal sau accesoriu ori asupra unei cereri conexe sau incidentale, se poate cere completarea hotararii in acelasi termen in care se poate declara, dupa caz, apel sau recurs impotriva acelei hotarari, iar in cazul hotararilor date in caile extraordinare de atac sau in fond dupa casarea cu retinere, in termen de 15 zile de la pronuntare.
Ultima modificare: Luni, 25 Septembrie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic
Este tardiva cererea de completare. Raspundeti va rog intocmai la ce am intrebar privind competenta materiala
Tribunalul - Secția litigii de muncă și asigurări sociale este instanta competenta.
care este motivarea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare dispozitiv emil6702 emil6702 Buna seara, Am primit hotararea Tribunalului de Contencios de a mi se restitui taxa timbru de mediu + dobanda. Se poate interveni asupra acesteia, deoarece ... (vezi toată discuția)
Cauza de contencios administrativ. instanta de judecata a incalcat ... snipe1975 snipe1975 Cauza de contencios administrativ. Instanta de judecata a incalcat prevederile articolului 395 paragraful (1) CPP prin nepronuntarea asupra tuturor cererilor ... (vezi toată discuția)
Daca am o hotarare definitiva dar in motivare nu se precizeaza ... roznovatstefan roznovatstefan Daca am o hotarare definitiva dar in motivare nu se precizeaza de restituirea cautiunii nici taxele judiciare de timbru, as putea cere restituirea cautiunii ... (vezi toată discuția)