avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Tutela persoana cu handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Tutela persoana cu handicap

Buna ziua,
Care este procedura si conditiile prin care unul din copii poate obtine tutela speciala asupra unui parinte in varsta de 94 ani suferind de Alzheimer, cu grad de handicap "grav cu asistent personal" stabilit de Comisia de Evaluare Persoane Adulte cu Handicap ?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Boala degenerativa getuta2 getuta2 Am in familie o persoana suferinda de Boala Alzheimer Fiind o boala neurologica degenerativa, pot cere Comisiei de handicap sa i se acorde ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap baciu rodica baciu rodica Buna ziua, Tatal meu are diagnosticul de DEMENTA IN BOALA ALZHEIMER CU DEBUT TARDIV MMS - 22 PCT, si as vrea sa stiu daca cu acest diagnostic ar avea ... (vezi toată discuția)
Asistent social ptr o persoana imobilizata la pat eremia eremia sotul este pensionar de drept in varsta de 77 ani. sotia nu are niciun venit . sotul este imobilizat la pat din cauza unei gute cronice si poliartrite ... (vezi toată discuția)