avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... deces avocat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

deces avocat

Buna! avocata care se ocupa de un caz de al meu a decedat de curand. exista vreo sansa sa mai recuperez documentele pe care le deținea? prin intermediul familiei acesteia etc?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 09:21, 26 Septembrie 2023
Dacă lucra într-o forma de exercitare a profesiei în care erau mai mulți avocați asociați atunci nu ar trebui sa aveți probleme.Daca lucra într un cabinet individual si nu avea colaboratori discutați cu familia dacă o puteți identifica.In cazul în care locuiți într un orășel de provincie e mai simplu dacă locuiți într un mare oraș e greu de identificat fam av x..Începeți la Baroul locul cu întrebări..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stagiar, colaborare cu mai multi avocati Georgelius Georgelius Buna seara dragi colegi, O amica, proaspat avocat, mi-a supus atentiei o problema privind colaborarea sa, careia nu i-am gasit o rezolvare, ba mai mult i-am ... (vezi toată discuția)
Avocatul stagiar colaborator poate sa puna stampila lui pe o adeverinta de practica? petri petri dragi colegi, sunt avocat stagiar colaborator si de curand am fost rugata sa pun stampila mea pe o adeverinta prin care sa se faca dovada efectuarii practicii ... (vezi toată discuția)
Am încheiat colaborarea cu un stomatolog care, conform planului ... AliaXa AliaXa Am încheiat colaborarea cu un stomatolog care, conform planului de tratament, trebuia să-mi scoată 3 dinți, dar a scos 4 (2 simultan la ultima ședință). ... (vezi toată discuția)