avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reorganizare instituție bugetară. Bună ziua. Sunt ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reorganizare instituție bugetară. Bună ziua. Sunt personal ...

Reorganizare instituție bugetară. Bună ziua. Sunt personal contractual cu studii superioare pe o funcție de execuție și in urma reorganizării instituției bugetare în care lucrez mi s-a desființat postul pe care eram angajat. Am vrut să optez pentru un post vacant de conducere dar mi s-a spus că nu am acest drept, Vă rog frumos să-mi spuneți dacă există o bază legală pentru care mi s-a interzis să optez pentru postul vacant de conducere cu studii superioare. Care este articolul de lege? Vă mulțumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Vacantarea postului VodaAna VodaAna Buna ziua. Sunt functionar public si lucrez la finante servicul 1 inspectie fiiscala. In urma legii reorganizarii in august 2013 am primit preaviz, respectiv ... (vezi toată discuția)
Mai pot da in judecata institutia? aida19 aida19 Buna ziua! In 20 septembrie 2010 am primit preaviz, ca urmare a reorganizarii institutiei, adica s-au unit doua institutii si automat s-au redus si posturi. ... (vezi toată discuția)
Trecere de la studii medii la studii superioare!? cunostinta cunostinta buna ziua! in contextul in care 2010 este un an de criza, va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza (care este cadrul legal), in momentul cand o persoana ... (vezi toată discuția)