avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, varul meu este Arestat preventiv și vroiam ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, varul meu este Arestat preventiv și vroiam sa intreb ...

Buna ziua, varul meu este Arestat preventiv și vroiam sa intreb câte apeluri ne poate da acesta? Auzisem ceva de 3 apeluri in 3 zile pe săptămâna,dar dacă mati putea lămuri, multumesc

Alte discuții în legătură

Arestarea preventiva si noul cod penal aryana1188 aryana1188 daca se poate sa ma ajutati cu unele raspunsuri inculpatul este arestat preventiv ptr.29 de zile,fapta penala este fuga de la locul accidentului si aparitia ... (vezi toată discuția)
Un var prins la furat in belgia, a fost arestat preventiv pentru ... Arunwscu Arunwscu Un var prins la furat in Belgia, a fost Arestat preventiv pentru 5 zile si in a 5 zi la u judecat si i au prelungit starea de arest pentru 30 de zile. Știe ... (vezi toată discuția)
Are voie să ma judece acelasi judecator de mai multe ori? Alexandra9900 Alexandra9900 Buna ziua Prietenul meu este arestat preventiv si tocmai am aflat dupa 3 luni de arest ca acesta a fost judecat de acelasi judecator, la mai multe judecatorii ... (vezi toată discuția)