avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Un var prins la furat in Belgia, a fost arestat ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Un var prins la furat in Belgia, a fost arestat preventiv pentru ...

Un var prins la furat in Belgia, a fost Arestat preventiv pentru 5 zile si in a 5 zi la u judecat si i au prelungit starea de arest pentru 30 de zile. Știe cineva ce se poate face in timpul asta, Menționez ca am angajat un avocat roman de acolo din Belgia dar bineînțeles ca si a bătut joc de noi si nici nu răspunde la telefon după ce ne a luat bani. Exista posibilitatea sa fie condamnat pentru furt din magazin? Ms
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:50, 18 Martie 2023
Daca este arestat preventiv poate fi condamnat.
Poate sa ii fie aplicata și o amenda.

Discutati detaliile cu avocatul belgian.
El va poate lamuri pe Belgia.

În România eu ii scap de pedeapsă pe cei cu furturi din magazine ca regula de baza dacă nu este un prejudiciu foarte mare.
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Martie 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt calificat în forma continuată după pedeapsă de 2 ani cu suspendare. medierea îl poate scăpa de executarea pedepsei, sau nu? MirelaDobre MirelaDobre Buna dimineata, am o speta pentru care as avea nevoie de cateva lamuriri. Fratele meu in urma cu 1 an a fost condamnat la 2 ani cu suspsendare, 4 ani cu ... (vezi toată discuția)
Ancheta pentru furt in belgia ortega ortega cit poate dura ancheta daca pedeapsa este de 1_5 ani sau mai bine zis de cite ori se poate prelungi mandatul de arest preventiv prietenul meu este in ancheta ... (vezi toată discuția)
Mandat de arestare european ortega ortega prietenul meu este arestat in belgia pentru furt in timpul anchetei a fost instiintat ca si in italia a comis furturi el stie ca in italia este suspect de ... (vezi toată discuția)