avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... ancheta pentru furt in belgia
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

ancheta pentru furt in belgia

cit poate dura ancheta daca pedeapsa este de 1_5 ani sau mai bine zis de cite ori se poate prelungi mandatul de arest preventiv prietenul meu este in ancheta de 6 luni iar in fiecare luna este prelungit mandatul de arest preventiv de 29 de zile
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:43, 28 Iulie 2011
In dreptul roman este pana la jumatate din pedeapsa ( maxima).
Sigur nu are o incadrare juridica mai mare?
Daca in Romania, stat fost comunist este ( sau era ... )asa...imi pare ca va scapa ceva...
Sa nu fie pedeapsa prevazuta de lege mai mare...
buna
eu am fost acolo si imi dau seama sespre ce este vorba , eu iti zic asa din experienta ca nu au probe suficiente nu ii poate prelungi mai mult de 1 an madatul de la luna la luna unde este la bruxel sau la bruj? contaza mult si partea in care este luat partea flamanda este mult mai exigenta si cauta probe pana la singe iar partea franceza sete mai usoara aia nu tin asa mult ancheta pe loc dar daca iti faci tu acolo adresa poti sa il scoti sa se judece pe afara asta daca nu e luat cu spargere ,droguri ,arme ,in rest il poti scoate fara cautiune
Buna,
Prietenul meu este plecat in Belgia de 3 luni.Un prieten de-al sau a furat un panou electric de la calea ferata si s-a urcat cu el in masina pe care o conducea prietenul meu.Au fost prinsi amandoi,iar prietenul meu este arestat preventiv de 2 luni la inchisoarea Prison de Mons.Cand a plecat din Romania stiu ca avea buletinul expirat.
As dori sa stiu cat timp ar putea sta arestat.
Nu se poate da un raspuns precis.
Daca va primi o pedeapsa cu suspendarea executarii pedepsei inchisorii acela va fi momentul cel mai sigur.Altfel,este posibil sa ramana arestat si dupa condamnare sa execute pedeapsa urmand sa fie pus in libertate conditionat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandat de arestare european ortega ortega prietenul meu este arestat in belgia pentru furt in timpul anchetei a fost instiintat ca si in italia a comis furturi el stie ca in italia este suspect de ... (vezi toată discuția)
Se poate prelungii arestul preventiv fara noi probe? minimiri minimiri este vb de un dosar de frada infomatica,iar procurorul a cerut prelungirea mandatului de arestare preventica pe motiv ca nu a avut timp sa puna probe dat fiind ... (vezi toată discuția)
Furt calificat gya_dulcyk gya_dulcyk buna seara, am un prieten care in urma cu cateva zile a intrat in casa unei persoane impreuna cu inca un prieten si au furat bani, ob de valoare si trei ... (vezi toată discuția)