avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Are voie să ma judece acelasi judecator de mai multe ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Are voie să ma judece acelasi judecator de mai multe ori?

Buna ziua
Prietenul meu este arestat preventiv si tocmai am aflat dupa 3 luni de arest ca acesta a fost judecat de acelasi judecator, la mai multe judecatorii .
Este legal asta? Sau.. nu stiu, lamuriti-ma va rog...
Cel mai recent răspuns: Alexandra9900 , utilizator 21:00, 10 Mai 2017
Buna ziua!

Nu e nicio problema.

Cu stima,
Avocat Simon Sebastian
Multumesc mult, dar vreau să va intreb, are voie mai mult de 3 ori să l vada acelasi judecator la verificari ? Ca el nu a avut fondul, e arestat preventiv si are mereu prelungire de mandat .
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandat de arestare ana89 ana89 buna seara! prietenul meu este arestat pt o fapta ce nu a comis-o,putand fi probat acest lucru cu probe si martori.....liberarea sub control judiciar i s-a ... (vezi toată discuția)
Termenul de solutionare a recursului impotriva prelungirii mandatului de arestare Andrei Koszti Andrei Koszti Bun..si solutia in cazul in care un mandat de arestare in fond este prelungit DAR nu s-a respectat termenul de judecare a recursului, sanctiunea care este ... (vezi toată discuția)
Incalcarea drepturilor malynaa malynaa sotul meu este arestat preventiv,iar zilele trecute a avut proces pentru prelungirea mandatului de arestare dar la acest proces nu a fost si dosarul de fond in ... (vezi toată discuția)