avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... se poare modifica un proiect privind mobilitatea ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

se poare modifica un proiect privind mobilitatea urbana aprobat ...

se poare modifica un proiect privind mobilitatea urbana aprobat de primaria unui Oras? ce ar fi necesar de la locuitorii din zona respectiva?

Proiectul in cauza a fost aprobat anul trecut si va incepe in executie in 2024 si are un impact foarte mare in sens negativ pentru locuitorii din zona.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 18:13, 4 Octombrie 2023
cine aproba poate si modifica. exista insa si restrictii: in cazul finantarilor europene, daca proiectul a fost deja finantat, el nu mai poate fi modificat, fiindca banii trebuie returnati. interesati-va
pentru modificare, persoanele interesate trebuie sa convinga decidentii. e o problema de oportunitate, nu de legalitate
Ultima modificare: Miercuri, 4 Octombrie 2023
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri nerambursabile 2013 elenastan1019 elenastan1019 Buna ziua, vreau sa infiintez un cabinet stomatologic intr-o zona urbana, mentionez faptul ca sunt studenta si detin spatiu necesar, am rugamintea sa imi ... (vezi toată discuția)
De ce nu se aproba finantare neramburasabila pentru constructia unor centre sociale, daca in oras nu sunt cladiri de reabilitat si modernizat ??? MARCEL MOLNAR MARCEL MOLNAR buna ziua in orasul nostru nu exista camin de batrini, nu sunt nici cladiri pentru modernizat si nu se pot obtine fonduri europene este pacat ca asa s-a ... (vezi toată discuția)
Pentru modernizarea unei constructii in sensul obtinerii unor fonduri structurale nerambursabile sunt necesare avize? iuliana26 iuliana26 Detin un imobil pe care as dori sa il modernizez cu scopul de a participa la un proiect pe fonduri europene nerambursabile. Am nevoie de avize in acest ... (vezi toată discuția)