avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua ,am lucrat după anul 2002 ,într-o ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua ,am lucrat după anul 2002 ,într-o întreprindere ...

Bună ziua ,am lucrat după anul 2002 ,într-o întreprindere în care meseria mea este catalogata la grupa a-2-a ,in cazul că ,in cazul in care societatea nu a plătit contribuțiile sociale la nivelul grupei a 2-a de munca ,eu pot sa mai rezolva ceva in momentul de față ?
Menționez că inteprinderea se afla in insolventa
Cel mai recent răspuns: timpuriu , utilizator 21:13, 26 Septembrie 2023
Grupele superioare de munca I si II au fost pana la 31/03/2001.
Incepand cu 01/04/2001 s-a lucrat in conditii de munca.
Asadar d-vostra nu ati lucrat in grupa II de munca.
Eu am înțeles că până pleacă n 2001 ,grupele de munca se treceau pe cartea de muncă sau daca nu se eliberează adeverință de la angajator
Mulțumesc ptr răspuns ,a fost util ,eu m-aș încadra la condiții deosebite de munca ,voi merge la casa de pensii sa verific daca mă încadrez
Este posibil că în aceea perioada ,angajatorul sa nu declarr că sunt condiții deosebite de munca ?
Este posibil că alta persoana cu aceeași meserie ,dar lucrează la alta societate sa beneficieze de aceasta încadrare la condiții deosebite de munca ,daca angajatorul lui a plătit cotizații la nivelul cerut ?
Ultima modificare: Marți, 26 Septembrie 2023
timpuriu, utilizator
Declare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorare pensie mirela277 mirela277 Buna seara, Va rog sa ma ajutati daca se poate cu o informatie legata de majorarea punctului de pensie pentru tatal meu. Varsta: 60 ani, in gr. II ... (vezi toată discuția)
Meseria sticlar si conditii de munca ronaldo77 ronaldo77 buna ziua!vreau sa va intreb:daca ii nascut in 1971 si are meseria de sticlar,mai beneficiaza de grupa 1? va multumesc (vezi toată discuția)
Neacordare grupa 1 Ligia1 Ligia1 As avea 2 intrebari: 1)Pentru perioada 2006-2016, inginerii supervizori care lucreaza efectiv la sonde in foraj se incadreaza in conditiile de acordare a ... (vezi toată discuția)