avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Neacordare grupa 1
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Neacordare grupa 1

As avea 2 intrebari:
1)Pentru perioada 2006-2016, inginerii supervizori care lucreaza efectiv la sonde in foraj se incadreaza in conditiile de acordare a grupei I?(au avut spor de conditii grele 25%)
2)In cazul unui raspuns afirmativ la intrebarea nr 1 , pentru ca unitatea nu a facut demersurile legale si nu acorda grupa acestor salariati care ar fi posibilitatile legale de a isi recupera drepturile ?
Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: Ligia1 , utilizator 23:22, 25 Septembrie 2016
1- Grupele superioare de munca au fost pana la 31/03/2001
Incepand cu 01/04/2001 s-a lucrat in conditii de munca(speciale, deosebite, alte conditii)
2-Incerctati sa va lamuriti de aici;

[ link extern ]
Multumesc,
Da este vorba de conditii deosebite si de faptul ca unii angajatori in colaborare cu sindicatele majoritare nu au dorit pur si simplu sa se complice cu atatea acte si sa si plateasca contributiile datorate pentru locurile de munca din anexa 1 si sa le declare in anexa 2, conform legii 226/2006.
Si dl procuror din documentul de la dumneavoastra ii ajuta...sau cel putin asa inteleg eu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrarea muncii in grupele de munca i-a, a ii-a respectiv speciala si deosebita conul conul Buna ziua, Va rog sa imi dati un raspuns la intrebarea de la sfarsitul prezentarii situatiei in care ma aflu: Am absolvit Institutul de Petrol si Gaze ... (vezi toată discuția)
Cand pot iesi la pensie Gheorghita iancu Gheorghita iancu Ma numesc Gheorghita am 54 de ani nascut 23.08.1963 am lucrat 10 ani in grupa 2 la o fabrica a MAN perioada 1981 -1991 si 15 ani la sonda interventie in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ,am lucrat după anul 2002 ,într-o întreprindere ... timpuriu timpuriu Bună ziua ,am lucrat după anul 2002 ,într-o întreprindere în care meseria mea este catalogata la grupa a-2-a ,in cazul că ,in cazul in care societatea nu ... (vezi toată discuția)