avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua, Cum trebuie sa procedam in situatia in ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua, Cum trebuie sa procedam in situatia in care, la mai ...

Buna ziua,
Cum trebuie sa procedam in situatia in care, la mai putin 50 m de scoala s-a deschis un magazin "Organic Revolution" :( care comercializeaza dispozitive tip "vape"si jeleuri, prajiturici etc cu naiba stie ce substante. Ma puteti ajuta cu ceva indrumari legislative? Noi, parintii, vrem sa facem un memoriu catre conducerea scolii si primarie. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: JejeB , utilizator 12:41, 27 Septembrie 2023
Buna! Imi apre ca as avea un mesaj la aceasta intrebare, insa nu il pot vizualiza. Cum trebuie sa procedez? Multumesc!
Buna ziua!
Magazinul cu siguranta are avizul de functionare al primariei.Daca i s-a dat acordul,inseamna ca nu este ilegal.Ar fi fost ilegal era daca era in curtea scolii.Puteti depune plangere oricum si vedeti ce rezolvati.
Probabil are avize, insa produsele comercializate sunt periculoase pentru niste copii de gimnaziu, si nu numai... :( Ma interesa un model de memoriu si/ sau ceva care sa se apropie de legislatie...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anexa produse periculoase itm bastti bastti Buna Un magazin care comercializeaza antigel,solutie parbriz,lichid de frana,alcool etilic ,trebuie sa depuna o adresa la registratura ITM ? Unde gasesc un ... (vezi toată discuția)
Sunt sau nu etnobotanicele ilegale? cssr cssr Buna ziua. Am vazut in ultimele zile 2 cazuri cu tineri ajunsi la spital datorita consumului de etnobotanice. Eu nu cunosc legea si am unele ... (vezi toată discuția)
Pfa, neplatitor si avize de insotire a marfii denisa-m denisa-m Buna seara! Am o mare nelamurire legat de avize de primire a marfii. Sa va explic mai pe larg o situatie. Sunt pfa, neplatitoare de tva , implozit la norma , ... (vezi toată discuția)